Om os

Anton Knudsen Egtved A/S

Anton Knudsen Egtved A/S er et entreprenør- og byggefirma grundlagt tilbage i 1974. Vi har således rigtig mange års erfaring med i rygsækken. Vi er ca. 50 ansatte hvoraf en stor del har været med i 10 år eller mere.

Anton Knudsen Egtved A/S udfører alle former for bygge- og anlægsarbejder samt betonkonstruktioner. Firmaet udstøber årligt mere end 5.000 m3 beton. Vores egenproduktion er hovedsageligt indenfor: jord-, kloak-, beton og belægningsarbejder.

Vi udfører alle bygge- og anlægsprojekter i tæt samarbejde med bygherren, og vi har ekspertisen til at udvikle og opføre bygge- og anlægsopgaver i alle entrepriseformer lige fra udvikling i totalentreprise til mindre fagentrepriser.

 

Vores primære arbejdsområder er:

  • Butiks ejendomme
  • Erhvervsbyggeri
  • Kontor & udstilling
  • Offentligt byggeri
  • Miljø anlæg & kloak arbejde
  • Råhus entrepriser
  • Betonkonstruktioner

  

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler. Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. 
Kravene til pris og kvalitet er store, når det gælder håndværk af høj kvalitet.
Det kræver både holdning og handling, at leve op til budgetter og tidsfrister uden at gå på kompromis med den høje faglighed.

Hos Anton Knudsen Egtved A/S har vi både ambitioner om og vilje og evner til at byde ind på større byggeopgaver med høj standard. Vi tænker nyt, og vi udvikler innovative løsninger på et solidt fagligt grundlag.

Der er ikke langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvilket sikrer, at dine opgaver og eventuelle ændringer hurtigt og fleksibelt bliver ført ud i livet. Derfor har vi også mange faste og loyale kunder.
Det er vores håb, at også du får lyst til at lære os bedre at kende.
Kontakt os gerne hvis du ønsker flere informationer, herunder referencer, firmaoplysninger eller prækvalifikationsmateriale.