Vi søger en praktikant til 2. halvår 2019

Vi søger en praktikant til 2. halvår 2019.

Læser du til bygningskonstruktør, byggekoordinator eller ingeniør. Synes du, at det er fantastisk at være med til at bygge noget? Brænder du også for Koordinering af underentreprenører, projektledelse og en spændende hverdag på en stor byggeplads? (sagsøkonomi ca. 50 mio.) Så er det måske dig, vi mangler til at være praktikant på Vonsild Skole & Specialcenter!

Byggesagen er en totalentreprise, som omfatter til & ombygning af Vonsild Skole & Specialcenter. Her skal der bygges et nyt fælleshus i 2 etager, samt nyt specialcenter til indskoling. Herudover skal der laves mindre ombygninger i den eksisterende skole. Ved praktikperiodens opstart, vil vores arbejder i egenproduktion mere eller mindre være afsluttet, og montage af betonelementer vil være i den afsluttende fase. Hverdagen vil i stor grad byde på samarbejde og koordinering af underentrepriser, bla. murer, tømrer, tag, vvs, el, ventilation mv.

Anton Knudsen, Egtved A/S er et entreprenør- og byggefirma grundlagt tilbage i 1974. Vi har således rigtig mange års erfaring med i rygsækken. Vi er ca. 50 ansatte hvoraf en stor del har været med i 10 år eller mere.
Anton Knudsen Egtved A/S udfører alle former for bygge- og anlægsarbejder samt betonkonstruktioner. Vores egenproduktion er hovedsageligt indenfor: jord-, kloak-, beton og belægningsarbejder.

Vi udfører alle bygge- og anlægsprojekter i tæt samarbejde med bygherren, og vi har ekspertisen til at udvikle og opføre bygge- og anlægsopgaver i alle entrepriseformer lige fra udvikling i totalentreprise til mindre fagentrepriser.

Som praktikant hos os får du bl.a. følgende opgaver og ansvar:

Medvirke til den daglige drift af byggepladsen.
Økonomisk opfølgning sammen med projektlederen i forhold til den igangværende opgave.
Implementering og overholdelse af love og regler, herunder blandt andet sikkerhed og arbejdsmiljø.
Tilsyn, kvalitetssikring og opfølgning.
Mulighed for at deltage i tilbudsgivning, så vi kan sikre de næste ordre i bogen.

Send ansøgning til Claus Thomsen på mail claus@antonknudsen.dk. Eller kontakt på telefon 20707826 hvis du har spørgsmål. – Se mere på vores hjemmeside www.antonknudsen.dk